Over

Hey hallo,
Wat leuk dat je aan het rondneuzen bent op deze site. Woorden voor de heb is namelijk bedacht voor jou. Het is een eenvoudige manier om mooie, grappige, ontroerende (en ga zo maar door) woorden op papier te krijgen. Fijn om te bewaren of aan iemand cadeau te doen.

Hoe krijg je die woorden op papier…
Niet iedereen is even goed met tekst of weet wat ‘ie op moet schrijven. De één kladdert zo drie alinea’s op papier en de ander gebruikt niet meer dan drie woorden. Helemaal niet erg, maar het zijn vaak de korte verhaaltjes die het zo persoonlijk en hartverwarmend maken.

Toen ik weer eens iets ging maken voor een jarige collega kwam ik op het idee voor woorden voor de heb. Ik vroeg iedereen een aantal vragen te beantwoorden over de jarige job en dacht…dat is dus de truc. Als je namelijk mensen de juiste vragen stelt, lukt het ons allemaal om iets op papier te krijgen. Ik werd zo blij van het zien van al die ingevulde kaartjes! Dat wens ik iedereen toe en daarom vind je op deze website heel veel leuke vragenkaartjes voor allerlei gelegenheden. Geen dure kaartjes of drukke designs; de handgeschreven woorden maken elk kaartje zo waardevol en bijzonder.

Instagram
Er liggen al weer nieuwe kaartjes op de tekentafel. Volg Woorden voor de heb op instagram en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik wens je veel mooie woorden voor de heb!
Groetjes Marjanne