Inspiratie

Verras een jarige job

Vraag alle vrienden, of voor een jarige collega de hele afdeling, om dit leuke vragenkaartje in te vullen. Je zal zien dat de jarige job blij verrast is met alle mooie woorden voor de heb die voor hem/haar zijn opgeschreven. Dit is al een prachtig cadeau, maar je kunt het natuurlijk nog aankleden met een bierpakketje of een doosje met wijn. Daarin kun je meteen alle kaartjes verzamelen, beetje confetti en ballonnen er bij en jullie verjaardagscadeau is compleet.

Bewaar alle mooie woorden in een mapje

Dit handige mapje is leuk om alle ingevulde kaartjes in te bewaren of om ze zo cadeau te doen. Het enige dat je nodig hebt is een perforator. Je kunt vervolgens makkelijk door de kaartjes heen bladeren en er ook nog dingen aan toevoegen zoals een zelfgemaakte kaft of foto’s. 

Eindeloos veel mogelijkheden


Als je kaartjes bestelt voor op een trouwerij, dan kun je de ingevulde kaartjes verzamelen in bijvoorbeeld een melkbus. Maar ook een glazen vaas is leuk. Deze kleed je gezellig aan met hartjesconfetti en een mooie strik er omheen. Check wel altijd even of de opening groot genoeg is. De kaartjes zijn 10,5 cm breed. Als afscheidscadeau voor meesters en juffen kun je alle ingevulde kaartjes ook verzamelen in een schoenendoos. Deze kunnen de kinderen leuk versieren en als opvulling kun je er nog wat lekkers bij stoppen zoals chocolade of zuurtjes.

Waar was dat feestje?!

Als je een feestje geeft, kun je na afloop nog leuke feedback verwachten met deze ‘after-party-kaartjes’. Geef alle gasten die naar huis gaan een envelop met dit vragenkaartje mee. Vul deze nog leuk aan met confetti en bijvoorbeeld twee paracetamol voor de volgende ochtend. Vraag ze het ingevulde kaartje naar je op te sturen of vraag of ze het bij je in de bus gooien. Schrijf alvast je naam en adres op de envelop, hoeven ze daar al niet meer over na te denken. En zo kun jij de dagen na het feest nog lekker nagenieten met deze woorden voor de heb.