Hoe het werkt

KIES DE GELEGENHEID

Voor welke gelegenheid zoek jij een vragenkaartje waarmee je iemand blij kan gaan maken met woorden voor de heb? Je vindt alle vragenkaartjes in de shop. Daarnaast zijn er altijd weer nieuwe kaartjes in ontwikkeling. Check daarom regelmatig deze website of volg ons op Instagram (@woordenvoordeheb), dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

BEANTWOORD DE VRAGEN OP HET KAARTJE

Pak een ‘woordenvoordehebmaker’ (ook wel ‘pen’ genoemd) en beantwoord de vragen op het kaartje. Zo krijg je als vanzelf mooie woorden voor de heb op papier. 

TADAA! JE KUNT IEMAND GAAN BLIJ MAKEN!

Weet je wat daar zo leuk aan is?! Daar word je zelf ook heel blij van! En handgeschreven woorden kun je blijven geven, die zijn nooit op!

Je kunt de ingevulde vragenkaartjes opsturen. Vergeet dan niet om er enveloppen bij te bestellen, deze vind je ook in de shop. 

Daarnaast is er een handig bewaarmapje waarin tot wel 40 vragenkaartjes passen. Leuk als je met een hele groep iemand blij gaat maken met woorden voor de heb. Het mapje is meteen een leuk cadeau om te geven en de ontvanger bladert zo gemakkelijk door al jullie ingevulde vragenkaartjes heen. Dat wordt genieten! Ook dit mapje vind je in de shop!

 

Veel plezier met het blij maken van anderen met jouw handgeschreven woorden!